Stand på Hjallerup Marked

Arrangementer IKKE hørende til Toyota 4WD Club

Stand på Hjallerup Marked

Indlægaf Safari » tirs maj 28, 2013 12:42 am

Vi deltager på Hjallerupmarked med en stand, hvor vi fra Radioamatørforeningen i Ålborg, vil vise alt muligt godt frem omkring vores hobby, som bla. omhandler offroad navigation som er helt nyt for Danmark.
Det vil spænde fra D-star, over APRS, DPRS, AVMAP med både Aprs, offroad og farmnavigation, samt analog radiokommunikation og for de helt entusiastiske vil vi også præsenterer HF, plus en masse andre spændende ting.
Omkring specielt offroad navigation, vil der blive præsenteret en AVMAP G6 udgave, specielt til brug offroad.
Alting vil naturligvis blive præsenteret live, så du / I kan se det hele i funktion, bla. vil heste vognene som køre rundt på markedet, i år være udstyret med APRS trackere, så de kan ses live på vores stand eller på www.aprs.fi søg efter "HEST1" og "HEST2". Hvis andre muligheder viser sig, vil de muligvis også komme på kortet.
Så kommer i til Hjallerup marked i den kommende week-end, så er det bestemt værd at lægge vejen forbi vores stand, hvis du gerne vil vide noget om hurtig, nem og effektiv kommunikation til offroadbrug, ekspeditionsbrug etc. etc.
Vi har naturligvis også information til dig, om hvordan du bliver radioamatør med licens, hvis det får din interesse.
I finder os på stand G700 og 701 ,- kik blot efter antennemasterne Eller se efter OZ8JYL-6 på www.aprs.fi så er vi til at finde.
For de som har muligheden, så vil D-star repeateren i Hjallerup være i drift hele week-enden fra vores stand med direkte kontakt til hele verden og naturligvis også til samtale lokalt på markedspladsen.
Se evt. http://www.hjallerup-marked.dk/forside.aspx

mvh og på vegne af EDR Ålborg afdelingen www.OZ8JYL.dk

Boris Persson
Safari som er QRV på D-starradio Amatør-Call: OZ2LPX Bil: HJ60 / LJ70 Turbo
Safari
 
Indlæg: 37
Tilmeldt: lør feb 02, 2008 12:08 am
Geografisk sted: Midtjylland

Tilbage til Arrangementer

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

cron